MBO Raad Association Office

COEN! designed a colorful office landscape with “identity layer” for the MBO Raad Dutch Association of VET Colleges. Here is the project description: This office space was re-created by COEN! to form a light, colorful and attractive working environment. The designs for the corporate identity, products and interior are all based on one consistent and powerful concept. Coen: “An appropriate color combination can greatly enhance a good working environment. Color elements can enhance and focus Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Wooden House With Inner Courtyard

DI Bernardo Bader designed this house with a valuable “indoor environment quality” achieved by the inner garden courtyard which is hidden from outside views. Project description: A congenial alternative to the classical single-family houses in vorarlberg with their typical one-piece cubatures and poorly screened private outdoor areas because in the majority of cases the gardens are just surrounded by some hedges. The parcel of land, just measuring 500 square meter, is located in a soon-to-be Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Roof Top Office

dagli + atélier d’architecture designed the extension of the company headquarters of Sanichaufer, one of the biggest Luxemburg-based firms in building services engineering, as a showroom displaying the most modern building technologies. Here is the project description: Principle of the different shapes The construction laws demand the adaptation of the roof type of the adjacent building on a sixth of the façade width. However, the client wanted a cubic extension with a flat roof. The Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Twister Restaurant

Design team of Serghii Makhno and Vasiliy Butenko have completed the interior for a restaurant in Kiev, where you can fell like baby bird while drinking cocktail or have a dinner at tornado top. This restaurant can be classed as modern European and offers a molecular kitchen style dishes. The main aim while designing this restaurant  space was to create an environment that is natural, modern and comfortable.This restaurant features two areas: a two-storeyed  dining section and relaxing bar Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Yoshizushi Sushi Shop

epitaph designed the new look for Yoshizushi, a sushi shop located in Japan. Here is the project description: This store which there was in the first floor of the building was redecorated with remodeling construction of the whole building and opened in October, 2010. The thing that we are demanded was thing that work of cock can be efficiently done and thing to make the inside of a store bright and simple space. We noted that a simple and clean impression of the sushi was not ruined. Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Netherlands Broadcasting Music Center

COEN! designed the new reception and waiting room for the Netherlands Broadcasting Music Center in Hilversum, the Netherlands. The monumental entrance hall of the Netherlands Broadcasting Music Centre, originally designed by architect Elling and afterwards restyled by ‘Architects Cie’ is metamorfosed into a fresh and spacious whole. The new reception and waiting room have been transformed into two large kiosks. All in harmony with the existing building but definitely bearing the Coen van Ham Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Katameya Heights Residence

Mohamed Fares from Alchemy Design Studio designed this residence in Katameya Heights, Cairo, Egypt, that stands out amongst its fellow homes in more ways than one, as the architecture and interior design are made unique by their altered nature. Here is the project description: Alchemy’s Mohamed Fares began his transition from ordinary to extraordinary with the exterior of the house. He accents the basic design with several details; the colours are slightly altered with a neutral grey Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

KM QRO Office

casaPública designed the management and operating facilities of German company Krauss Maffei, located in the industrial complex Benito Juárez in Santiado de Querétaro, Mexico. Here is the project description: The office is build inside an industrial building with a structure that couldn’t be touched. A new freestanding two level structure, with the possibility of being dis- mantled, is erected in the interior of the facility, allowing a maximum amount of free space for exhibition and Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

House in Paço de Arcos

Jorge Mealha designed this house in Alto do Lagoal, a neighborhood in Lisbon, that unfolds a setting where solids and voids are in display for each other. The juxtaposition of volumes creates interesting paths, exquisite views and comfortable interior spaces protected from the harsh sunlight. The play of masses create an experience which bends and moves the functional needs of the home. When you stand across the pool vertically, you see the canopy reflected and stretching the volume below Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

East Village Penthouse

Turett Collaborative Architects combined two identical units, one atop the other, into a duplex home with a helical slide in New York City. Project description: In a newly constructed multi-residential development, in the East Village of NYC, we had the opportunity to meet a unique client’s desire to combine two penthouse condos… with a helical slide. In this transformation, two identical 1-bedroom units, one atop the other, were combined into a duplex 2-bedroom home with the option to Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!