T-Legal Office

Kreacja Przestrzeni designed the interior for this moodier law firm, which is both contemporary and dynamic in design, comfortable and underline the individual’s character. Here is the project description: The building developer bought the premises as an “open space” area in a modern office building. So, my work began with dividing the space into separate, individual rooms, adjusted to this division. I completely redesigned the lighting, heating, air conditioning and electrical systems. Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Nobis Hotel

Claesson Koivisto Rune designed, with a holistic attitude, together with a certain amount of eccentricity, the Nobis Hotel, a contemporary 5-star hotel in Stockholm, Sweden. Here is the project description: The extravagant Gold Bar, the French-inspired 24/7 bistro, the generous lounge, the Italian trattoria Caina on the floor below, the relax area clad entirely in marble and the conference section with its original wooden panelling preserved have each been given a distinctly different Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Black Pearl House

Studio Rolf.fr renovated a 100 year old, neglected Rotterdam house into something truly unique. Here is the project description: The reconstruction of an old building in Rotterdam transforming it into my studio with house has resulted in an architectural spectacle in which has been experimented with space and time. The new metal window frames sticking out in some spots form a sharp contrast with the existing but freshly painted black facade and it’s old windows that have been painted black Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Schenecke House

Atelier d.org designed the house on a slope in Reinhardsmunster, France, linking a living space to the land, which extends onto its roof. Project description: Slopes are considered outstanding locations that allow to think about housing differently: structuring, or re-structuring the so-called “classical” models are eased by allowing variations of the natural flat layout due to the slope. To make the most of the slope, the layout of the proposed house is in between a digged in building Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Paul Mitchell’s Salon

Art Arquitectos designed this projects for a Paul Mitchell salon at Houston, Texas. The low walls of this beauty salon bring out the depth of the space it’s housed in. The stone slab, which has been painted dark gray, is laid bare before the premises to provide a backdrop against which the round white soffits hanging over specific areas stand out. The haircut stations are semi-open and arranged in a circle around the focal point of the salon, which is where products on sale are displayed to Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!