Gross House by EM2N

The owner of the house needed more space to accommodate his family and didn’t want to ask permission to all the neighbors, so EM2N decided to create an underground expansion that led to the creation of two large sunken courtyards.

The new 67 square meter addition includes three rooms for the children, a bathroom and a movie theater. The two new facades in the courtyards are made from glass so the natural light reaches the entire area.

The patios have direct access from the garden. As the new units would be designed for the children, in one of the courtyards, a toboggan allow them to slide down and go to their rooms without using the main door or a traditional stair.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Gross House by EM2N

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *