House H by Bevk Perovic Arhitekti

Bevk Perovic Arhitekti designed the extension for the House H, located in a residential neighborhood of Rozna, Slovenia.

The new pavilion is an extra living room which works as a mediator between the house and the garden. Distanced from the house and raised from the ground, it works as a space “in between” that floats above the ground despite the heavy concrete structure.

The broken roof is dictated by the views opening to the greenery outside. The structure of polished white concrete appears as a rock, randomly thrown into the garden.

Via Arkinetia

Enjoyed this post? Share it!

 

8 thoughts on “House H by Bevk Perovic Arhitekti

  1. BUENO CREO QUE UBIERA IMPACTADO MAS SI FUECE UNA CASA EN UNA ZOLA HABITACIÓN NO ES BONITA NO DIGO QUE NO PERO LA CREATIVIDAD DA PARA MAS NO?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *