Klosterneuburg Residence by PROJECT A01

klosterneuburg1.jpg

PROJECT A01 designed this spacious mansion in Klosterneuburg, a small town near Vienna, Austria.

The building in situated on a slope overlooking the valley. The ground floor consists of several levels that divide the loft-like living space into various functional areas. A gallery provides access to the library, the guest quarters and the children’s rooms. The master bedroom is located on a further level, half a floor above. The rooftop terrace offers a grand view over the green valley.

Various patios and terraces, as well as a swimming pool, are located around the building and create a seamless connection between the living space indoors and the landscape outdoors.

klosterneuburg2.jpg

klosterneuburg3.jpg

klosterneuburg4-1.jpgklosterneuburg4-2.jpg

klosterneuburg5-1.jpgklosterneuburg5-2.jpg

klosterneuburg6-1.jpgklosterneuburg6-2.jpg

klosterneuburg7.jpg

klosterneuburg8-1.jpgklosterneuburg8-2.jpg

klosterneuburg9.jpg

klosterneuburg10.jpg

klosterneuburg11.jpg

klosterneuburg12.jpg

klosterneuburg13.jpg

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Klosterneuburg Residence by PROJECT A01

  1. Nice work. Dinning room is a bit cold, maybe because it needs an accent to the table (which should be more in the center and with some cubical accent light hanging the celling.

    The shower is not fully integrated into the bathroom (glass door colour and pattern doesn’t get along with wooden elements near the sink – to fancy)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *