Lakeside House


NOW Office designed the Lakeside house as a place to meet and spend time together for a multigenerational family.

The plan investigates how architecture can be actively used by the inhabitants to moderate between a collective experience and individual privacy. All specific, functional spaces are compact, and gathered around a large living room that opens to the magnificent lake view.

The sleeping alcoves and bedroom are intimate spaces that can be closed or opened to the common central space with simple revolving and sliding walls. The building’s interior are white, leaving room for a changing light and colors of the day, season and landscape.






Photos by Maija Luutonen


Via ArchDaily

Enjoyed this post? Share it!


2 thoughts on “Lakeside House

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *