Mapledene Road House Extension


Platform 5 Architects designed the extension of this house situated in Mapledene Road, a conservation are in Hackney.

The property had been stripped of virtually all its period features and had become run down and used as a “crack den” leaving it ripe for modernisation. The cellular ground floor was opened up and extended to the rear to allow the spaces to flow into each other and to the garden. The kitchen and patio areas are unified by a concrete floor and London stock brick garden wall. The expansive glass roof opens up the view to the sky giving the space an external character.







Via SpaceInvading

Enjoyed this post? Share it!


2 thoughts on “Mapledene Road House Extension

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *