Miravientos House

Miravientos-House1

Architect Eduardo Trigo de Sousa designed, in collaboration with ComA Architecture and Design, a house marked by the nature in Palmela, Portugal.

The house flows naturally soaked in the terrain and assumes, in the end, in the great living room window, it’s domination above the visitors. All circulations and social spaces leads to a private family patio, with a human scale design, protected by a pergola and neighbors walls. The basement serves for car parking.

Miravientos-House2

Miravientos-House3

Miravientos-House4

Miravientos-House5

Miravientos-House6

Miravientos-House7

Miravientos-House8

Photos by Nelson Garrido

Miravientos-House9

Via ArchDaily

Enjoyed this post? Share it!

 

6 thoughts on “Miravientos House

  1. put more green in the courtyard!!! it will be nice, like that is too pale, bust anyway…white and green is a nice touch, boring? yes, at some part, but yes..it`s kinda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *