Multi-tenant Project in Fukuyama

Multi-tenant-Project1

UID Architects projected a multi-tenant building to enclose a dental clinic, an beauty salon and UID’s architectural office.

The building, located in a long and narrow plot surrounded on all three sides by neighboring houses, has a cedar-clad plywood shell that neatly encloses the steel structure. The dental clinic is located on the first floor while the beauty salon and the architectural office are on the send floor. Truly a mixed-program regarding the businesses in the multi-tenant building.

Two boxes oriented towards the east and the west are separated by a third box in that includes a staircase and a forest. The porous walls which progress from the street to the back of the plot create a small forest in the buildings void.

The tenants all took a practical approach in deciding how the interior spaces would be designed. Each of the spaces is separated by a slender plywood screen while the window openings ensure privacy by the way they are positioned.

Multi-tenant-Project2

Multi-tenant-Project3-1Multi-tenant-Project3-2

Multi-tenant-Project4

Multi-tenant-Project5-1Multi-tenant-Project5-2

Multi-tenant-Project6-1Multi-tenant-Project6-2

Multi-tenant-Project7

Photos by Hiroshi Ueda & Keisuke Maeda

Via yatzer

Enjoyed this post? Share it!

 

3 thoughts on “Multi-tenant Project in Fukuyama

  1. Pingback: tooth stuff. «

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *