Norwich Drive Residence by Clive Wilkinson

norwich-drive-residence1

Clive Wilkinson acquired the site adjacent to colorful Melrose Avenue in West Hollywood and constructed a new house for his own use.

To express the transition from commercial to small scale residential, the construction is a simple cubic stucco, with exposed wood structure, and softened with landscaping.

The house is entered through a dense olive grove, and opens up with a long view through the low glass screened living room to the rear courtyard, which is dominated by a 90 square meter swimming pool.

Inside, the large double-height social space of the kitchen-dining room overlooks the pool. The master suite is located in a rear, with its own courtyard, and has a bathroom that enjoys large glass doors to the pool and a shower that connects directly, allowing a convenient way to shower after swimming. The upstairs area is devoted to flexible bedroom, office and studio space.

norwich-drive-residence2

norwich-drive-residence3-1norwich-drive-residence3-2

norwich-drive-residence4

norwich-drive-residence5

Enjoyed this post? Share it!

 

2 thoughts on “Norwich Drive Residence by Clive Wilkinson

  1. It’s nice and simple but not what I expected from Clive Wilkinson. I guess he was in the saving money mood.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *