Oh House

OH-House1

Japanese firm Atelier Tekuto built this house to accommodate a total of 6 people on a irregular shaped lot.

The main priority regarding the house’s design was accommodating a parking space for a car. Because having a parking space within the limited lot was a priority, atelier tekuto positioned the house’s entrance on the underground level. Upon entering the house, there is a flight of stairs to the family area with two bedrooms and a bathroom at the far side.

The space incorporates suspended furniture within an open concept design which maximizes the usage of the limited space. The ground floor has a wide space in which the family’s dining table hangs from the ceiling. The multi-sided interior volume of the kitchen and dining area gives a bigger feeling than what the exterior may show.

OH-House2-1OH-House2-2

OH-House3

OH-House4

OH-House5

OH-House6-1OH-House6-2

OH-House7

Via designboom

Enjoyed this post? Share it!