The Kendrick House

The-Kendrick-House1

Studio B Architects designed this small three level property part of a Historic Lot Split in Aspen, Colorado.

The Swiss style house has a floating stair linking them and also serves as a light shaft to the lower level with its open detailing and light. The public upper level is wrapped by a large walkway serving two decks and there is a spiral staircase from the rear deck that accesses the rooftop terrace. This walkway provides privacy for the house and acts as a roof for the entry into the house.

The-Kendrick-House2

The-Kendrick-House3

The-Kendrick-House4

The-Kendrick-House5

The-Kendrick-House6

The-Kendrick-House7

Photos by Derek Skalko & Raul J Garcia

Via Contemporist

Enjoyed this post? Share it!

 

3 thoughts on “The Kendrick House

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *