The Slat House by Turner Castle

the-slat-house1.jpg

Turner Castle designed the extension of a small semi-detached family home in Blackheath, London.

The modular timber extension wraps around the house and peeps through the adjacent trees of the rear garden and provides access onto the side terrace.

The extension provides a fourth bedroom and a second bathroom on the first floor. The ground floor has been dramatically reorganized providing a new playroom and a library. The kitchen and the dining are is re-housed in the extension and benefits from unobstructed views of the garden.

the-slat-house2.jpg

the-slat-house3-1.jpgthe-slat-house3-2.jpg

the-slat-house4-1.jpgthe-slat-house4-2.jpg

the-slat-house5.jpg

Via Below The Clouds

Enjoyed this post? Share it!

 

3 thoughts on “The Slat House by Turner Castle

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *