Villa in the Woods

Villa-in-the-Woods1

Zecc Architecten projected this new villa located on a wide constructing site in the woods of Soest, in the Netherlands.

The villa has a spatial connection between the three floors thanks to the void that goes from the basement to the second floor. Standing at front entrance a view over the void, directly into the garden, is provided. Functions as the toilet, wardrobe and closets are connected to this void. The parapet around this void continues smoothly into these functional spaces and make sure a sculptural link between the three floors is created.

Villa-in-the-Woods2

Villa-in-the-Woods4

Villa-in-the-Woods5

Villa-in-the-Woods5-1Villa-in-the-Woods5-2

Villa-in-the-Woods6

Villa-in-the-Woods7

Via Contemporist

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *