Brauner Wegner Priehn Dental Practice by J. Mayer H. Architects


J. Mayer H. Architects projected the Brauner Wegner Priehn Dental Practice in Hamburg, Germany, dividing the space with plasterboard forms in blue and brown, and furnishing it with polyurethane foam chairs.

Free standing core elements divide the open space into different programmatic zones. These elements host independent workstations, an x-ray room and different other medical facilities. One rotating element next to the waiting area transforms a closed examination room into a stage for a medical auditorium.





Photos by Ludger Paffrath


Via dezeen

Enjoyed this post? Share it!


4 thoughts on “Brauner Wegner Priehn Dental Practice by J. Mayer H. Architects

  1. I might op for lighter color wall, but I love it! Now why can’t all houses be different like this one?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *