Disney Store Headquarters by Clive Wilkinson

I am not sure if you know that Clive Wilkinson is another of my favorite architects. I just love the way he manage to create such great and unusual interiors, like the one we are about to see. One day I will show you FIDM Los Angeles, my favorite.

In 2007, Clive Wilkinson Architects converted a 7.500 square meter warehouse into the Disney Store Headquarters.

The existing brick walled structure inspired the creation of brick-like elements for the interior, which allude to the playful building block habits of children. The conference room is formed by two sides of foam block walls that can be disassembled and become a seating system for 200 persons. The honeycomb structure forms a second conference room.

Enjoyed this post? Share it!

 

10 thoughts on “Disney Store Headquarters by Clive Wilkinson

  1. Very good info. Lucky me I recently found your site by accident (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *