Gonzalo Mardones Viviani Arquitectos Office

The new office of Gonzalo Mardones Viviani Arquitectos is located in the Office Building Vanguardia located in Santiago, Chile, that was designed by them.

The entire building is made with a single material, steel painted in white. You can find it inside and outside of the building, even in the hall access, a six heights space with interior balconies.

The architecture office is an open L shaped plan around a courtyard of 11 x 11 meters which represents the extension of the workshop and offices.

The office is entirely white like the rest of the building, a single material, a single color. All walls, furniture and skies are white. The floor is a very clear grey which aims to collaborate with the white image of the workshop. The different areas are separated with translucent glass walls that allow the light to flow.

Via Plataforma Arquitectura

Enjoyed this post? Share it!

 

9 thoughts on “Gonzalo Mardones Viviani Arquitectos Office

  1. What i love about this project is the consistent application of a design concept that resonated in all of the interior elements. Well done

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *