Grey Goose Bar by Puresang

grey-goose-bar1

Puresang designed a full operating bar in the headquarters of Grey Goose in Brussels.

The design became a very exciting play of blue mirrors, cut in triangles and mounted in 3d against the wall to create more depth and tactility in the rather small space.

Grey Goose asked for a high-roller drinking environment that could also be used as a meeting room. That’s why the lightstructure is custommade for this project and reflects the sparkles of ice.

The wall at the end of the bar gives the room a dramatic feel without being too “product placing”. The bottles are used as a screen that feels as an icewall.

grey-goose-bar2

grey-goose-bar3-1grey-goose-bar3-2

grey-goose-bar4

Photos by Frank Gielen

Via Dezeen

Enjoyed this post? Share it!

 

One thought on “Grey Goose Bar by Puresang

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *