Hairdresser space

Hairdresser-space1

Claudinarelat Arquitectura designed this hairdresser around 3 concepts: peaceful space, connection with the nature and re-us the old furniture giving it a new life.

The aim of the project is to repair the defects of the passage of time on a 70’s building. The project concept is to add light and air to the old space. We also wanted to open a large rear window to infuse the space with the magic of spectacular interior courtyard that the site has.

The project maximizes space for use. It also tries to use old site elements, such as old chairs, the existing mirror furniture in order to do not lose the spirit of the old hairdresser space. They should be reinvented and renewed… The fact reinvent old elements has enabled the project to change without losing the identity of the existing space.

Hairdresser-space2

Hairdresser-space3

Hairdresser-space4

Hairdresser-space5

Enjoyed this post? Share it!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *