Hevia House by lagranja

hevia-house1.jpg

The Hevia House is located in the center of Sant Cugat del Vallés, Barcelona, Spain. The building was projected by architect Gustavo Coderch, but the construction was never finished. Then lagranja decided to finish the house using simple, economic and fun materials in each level.

The house, placed in a strait plot, has six levels. Each level has its own character thanks to the changing floors; continuous orange floor, grey moquette, whiten pine, etc. Also each level has its function; garage, studio, childrens bedroom, parents bedroom, kitchen and eating room, living room and terrace with pool.

Thanks to lagranja for sharing the fotos, memoir and blueprints.

hevia-house2.jpg

hevia-house3-1.jpghevia-house3-2.jpg

hevia-house4.jpg

hevia-house5-1.jpghevia-house5-2.jpg

hevia-house6.jpg

hevia-house7.jpg

Photos by Luis Hevia

hevia-house8.jpg

hevia-house9.jpg

Enjoyed this post? Share it!

 

4 thoughts on “Hevia House by lagranja

  1. So a nice house in my town !! I LOVE SANT CUGAT DEL VALLES !!! m’ encanta sant q..i vaya vistas que te la casa…!!!

  2. It´s a great house. I´m from Castellón, but i admire codrech architecture. Has detaills of a very well finish house. Molt bonica!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *