Kult Office by FARMWORK

To avoid producing boring cubicles, FARMWORK decided to return to the uncertainty and excitement of the classroom laboratory for this PR and advertising agency.

The office is designed like a lab. Staff work at rows of lab benches, and the pantry and entrance gallery are designed like gas extract chambers, only here, these are painted a mesmerizing blue.

The ceiling is a vas sea of test tubes that form a lighting installation spelling out the name KULT. Sitting on the shelves alongside magazines, graphic books and A4 ring binders are vials, beaker and pipettes containing unknown substances and various multi-coloured liquids.

This classroom theme references the previous life and use of the building. It also reflects the quirky and experimental nature of the agency’s work. The Kult Office is meant to be a laboratory for ideas.

Enjoyed this post? Share it!