Leffot Store by Front Studio


Front Studio projected the renovation of this corner retail space in New York for the luxury men’s shoe store, Leffot, that began with an unusual idea for displaying shoes: a dining table.

In the center of the space sits a hand crafted ash dining table. Hanging above the table is a chandelier delicately constructed as an organic metal bramble of branches.

A glossy ebony branch wallpaper pattern rises out of classic black painted wainscot panels. Various shades of inky blacks provide a dramatic backdrop to the modern white slip-covered furniture.

The playful dialogue between modern and traditional effectively creates a bold yet serene backdrop for the main star: the shoes.



Photos by James Ewing

Enjoyed this post? Share it!


7 thoughts on “Leffot Store by Front Studio

  1. Pingback: Dining Store

  2. Pingback: Shoes Stores Ny

  3. Pingback: Scrapeboard

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *