Nafi Salon by ZMIK & SÜDQUAI patente.unikate.

Nafi-Salon1

Swiss design studio ZMIK in collaboration with SÜDQUAI patente.unikate. have refurbished a hair salon in Basel, wallpapering the entrance with photocopies from Vogue magazine.

The Nafi Salon is divided into two distinct areas by the change in wall and floor coverings, from vintage prints and timber flooring in the reception area to the minimal white salon.

Nafi-Salon2

Nafi-Salon3

Nafi-Salon4

Nafi-Salon5

Via CubeMe

Enjoyed this post? Share it!

 

One thought on “Nafi Salon by ZMIK & SÜDQUAI patente.unikate.

  1. I like this, this looks like both heaven and hell in one place. The change of materials from the floor to the wall up to the ceiling really separated the spaces entirely. Very nice concept

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *