New Facebook Headquarters by Studio O+A

New-Facebook-Headquarters1

Studio O+A transformed an old lab facility into the new Facebook Headquarters, the restored complex now becomes a lab for measuring the intangibles of creativity and social interaction.

The design employs color, partitions and strategic spatial mapping to the neighborhoods that make up Facebook’s city of workers. Meeting areas serve the function of a city’s public square.

New-Facebook-Headquarters2-1New-Facebook-Headquarters2-2

New-Facebook-Headquarters3

New-Facebook-Headquarters4

New-Facebook-Headquarters5-1New-Facebook-Headquarters5-2

New-Facebook-Headquarters6

New-Facebook-Headquarters7

New-Facebook-Headquarters8

Via Plataforma Arquitectura

Enjoyed this post? Share it!

 

7 thoughts on “New Facebook Headquarters by Studio O+A

  1. wow noting say anyword only know feeling creative mind people wonderful……

    uwais
    decoration artist
    kuwait

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *