Club Med Boutique

Ariel Rojo & Avril Daniel Cravioto projected the new boutique for Club Med Mexico located on one of the most prestigious avenues in Mexico City. Here is the project description & info: Designed by Ariel Rojo and Avril Daniel Cravioto Team, Ariel Rojo, Avril Daniel, Jose de la O. The project was divided in 3 zones: façade, boutique and corporate offices. The façade was an original idea of Ariel Rojo Design Studio. For its realization the first step was to analyze the actual space considering Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

3.1 Phillip Lim Flagship Store in Seoul

The 3.1 Phillip Lim Flagship Store designed by Leong Leong Architecture is located in Cheongdam-Dong, Seouls premiere fashion district. Elaborating on the concept established in the brands Los Angeles Flagship (take a look at the store), the design incorporates a 12 meter facade surfaced in a supple gradient of pillow-like concrete tiles. The flowing interior is a sequence of intimate spaces which frame the clothing in tactile materials. These material linings create a narrative of Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

3.1 Phillip Lim Flagship Store in Los Angeles

Leong Leong Architecture, PARA Project and Giancarlo Valle designed the new 3.1 Phillip Lim Flagship Store located near the Melrose shopping neighborhood in Los Angeles, California, that announces the designer’s west coast debut with the transformation of 450 square meters auto shop into a flowing interior. Introducing a thick curving wall in the existing building, the large space unfolds into four smaller niches. A single, continuous light-diffusing membrane floats above the space adding Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Julie Sohn Boutique by CCT Arquitectos

CCT Arquitectos projected the Julie Sohn Boutique located in Barcelona combining elegance with edginess. The store flows around a central multifamily entry. While one arm of this U-shaped space terminates in a shop window, the other serves as the store entrance. The architects rehabilitated the brick walls, barrel-vaulted ceiling, and concrete floors, and pulled their interventions away from the historic frame. In the entrance, a steel gangplank traverses a 1,5 meter tall basement, flanked Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!