Gross House by EM2N

The owner of the house needed more space to accommodate his family and didn’t want to ask permission to all the neighbors, so EM2N decided to create an underground expansion that led to the creation of two large sunken courtyards. The new 67 square meter addition includes three rooms for the children, a bathroom and a movie theater. The two new facades in the courtyards are made from glass so the natural light reaches the entire area. The patios have direct access from the garden. As the Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Mountain Chalet by EM2N

Located in a beautiful swiss mountain meadow, which in summer is used as pasture and in winter as a ski run, EM2N decided to stretch the house upwards in order to capture the spectacular view from all sides. Apart from a gravel driveway, no fence, no embankment or ditch, nor any landscaping alter the area. In its external appearance, the building varies from its dark wood planking and small window openings to huge panorama windows. Inside, instead of separating walls, there are vertical Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!