KM QRO Office

casaPública designed the management and operating facilities of German company Krauss Maffei, located in the industrial complex Benito Juárez in Santiado de Querétaro, Mexico. Here is the project description: The office is build inside an industrial building with a structure that couldn’t be touched. A new freestanding two level structure, with the possibility of being dis- mantled, is erected in the interior of the facility, allowing a maximum amount of free space for exhibition and Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

T-Legal Office

Kreacja Przestrzeni designed the interior for this moodier law firm, which is both contemporary and dynamic in design, comfortable and underline the individual’s character. Here is the project description: The building developer bought the premises as an “open space” area in a modern office building. So, my work began with dividing the space into separate, individual rooms, adjusted to this division. I completely redesigned the lighting, heating, air conditioning and electrical systems. Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Papstar Polska Office & Social Rooms

Kreacja Przestrzeni designed an original and individual work space that would break away from conventional offices we see every day. Here is the project description: Our space was to be worker-friendly, guest-attentive and cooperation-enhancing. Therefore, we said “no” to posh design and created offices “with a pinch of salt” – the attitude which gave birth to light graphic motifs in the halls, innovative and beautiful wallpapers, in vogue, Scandinavian furniture, a rocking armchair (an Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Besturenraad / BKO Office

COEN! created a new working environment and identity layer for the Besturenraad / BKO in Woerden, the Netherlands. The two organizations are going to cooperate more intensively at a new location and take care of two denominational types of education in the Netherlands: Catholic and Protestans. The aim of this project was to visually connect the shared goals and principles of both organizations. For the design of this story they used The Book as a metaphor. Apart from the Christian and Catholic Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

House S

Grosfeld van der Velde Architecten designed the house located on the edge of the Asterdplas in the Hague district meadows in Breda. The living area is raised above the surrounding land, so that the view of the natural environment is optimal. Large terraces immediately adjacent to the main living areas and large windows give the house a light and transparent character. The house also contains a basement-office in which the owners welcome their clients; this routing is well integrated in their Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

MNProgram Office

MAS Arquitectura designed this office that combines functionality and relax to create a suitable atmosphere for working. Here is the project description: Office’s concept has changed. Nowadays, companies are looking for wide spaces where their employees can feel at ease. MNProgram, a Spanish company leader in management software, has built his new office following this revolutionary concept. The office, placed on A Coruña (Spain), is characterized by high quality materials; views over Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

GT Tower East

ArchitectenConsort designed the wave-like GT Tower East intended for parking, commercial functions and offices in Seoul, South Korea. Project description: The GT Tower East will form an architectural unit with the GT Tower West, yet to be built. With its elegantly undulating glass facade, the new high-rise brings a fascinating change to the angular architecture of the Korean capital. The form and positioning of the 130-metre-high building are the impressive result of the vision of the Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Angry Monkey Offices

Jensen Architects designed this office located in San Francisco with custom mobile workstations to allow employees to easily relocate. Each desk has a formed polycarbonate privacy screen. Other elements in the office include a two-story-tall plant wall that screens the glare from eastern windows, a tunnel-shaped room that takes its form from the vertical bicycle storage, and a dining counter for lunch and meetings. Built-in upholstered banquettes provide extra seating and give the space a Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Film & TV Production Offices

Madland Estudio designed the new head offices of a film and TV production company in Madrid. The concept of the project is to create a work space that thanks to its transparency can show the visitor the production process. The most important work rooms, where the “product” of the company is being made, should be visible to the visitor and client. As a result a transparent volume is created to locate the main work rooms in the center of the space. A showcase volume, open, transparent and Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

The Garden’s workshop

Claudina Relat designed this workshop located in an city center of Mansera, Barcelona, based on three concepts REhabilitation, REinhabit and REinvent. REhabilitation: The aim of the project is to repair the defects of the passage of time on 1920’s building. The project concept is to add light and air to the old space. We also wanted to open a large rear window to infuse the space with the magic of spectacular interior courtyard that the site has.   REinhabit and REinvent: The project Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!