Les Cols Restaurant and Pavilions by RCR Arquitectes

RCR Arquitectes designed, with a very appropriate use of materials, Les Cols Restaurant and Pavilions in Olot, Girona, Spain. The interior distribution was organized by defining two main axes set perpendicularly to each other. The longitudinal axis is the long, narrow dining area flanked by other small private dining areas and bathrooms, the cross axis which holds the restaurant’s main entrance, was equipped with another dining area, which directly overlooks the outside garden and a large Read more [...]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Els Colors Kindergarten by RCR Arquitectes

The Els Colors kindergarten, designed by RCR Arquitectes, exhibits a simplicity in its composition that is achieved through the juxtaposition of sections that differ only in colour. The classrooms, communal areas and cafeteria are spread across two rectangular, single level sections, which are connected by a covered passageway that also gives access to the internal courtyard. A taller section is located above the main entrance and is used as multifunctional space. Steel is used for the Read more [...]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!