Julie Sohn Boutique by CCT Arquitectos

CCT Arquitectos projected the Julie Sohn Boutique located in Barcelona combining elegance with edginess. The store flows around a central multifamily entry. While one arm of this U-shaped space terminates in a shop window, the other serves as the store entrance. The architects rehabilitated the brick walls, barrel-vaulted ceiling, and concrete floors, and pulled their interventions away from the historic frame. In the entrance, a steel gangplank traverses a 1,5 meter tall basement, flanked Read more [...]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

H&M Shop by Estudio Mariscal

The new H&M Shop that just opened in Barcelona was entirely designed by Estudio Mariscal. The new shop is housed in an old headquarters office. They respected the building’s original architecture because its vestige of neoclassical architecture from the 19th century. The interior has a second neutral skin in black and white over the old one, creating a new image without blurring the original, that helps showing H&M collections in the best possible way. The dome and the staircase were restored Read more [...]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

The Modern Pantry by Jump Studios

Jump Studio have recently completed the interior of The Modern Pantry, restaurant and shop/pantry located in two elegant Georgian properties in London, UK. The style is contemporary with a homely, almost folksy, vibe, designed to complement the chef’s culinary mission: “to please the palate by using traditional and modern ingredients in new and exciting ways”. Situated on the ground floor, the glass-fronted café/restaurant is the most casual dining space. Smaller tables have lathe-turned Read more [...]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Aesop Shop in Sydney by March Studio

Aesop’s complete range of skin, hair and body products is now available in the Stand Arcade with a new signature store created by March Studio. The store is a distinctly contemporary addition to the arcade, a vision of alabaster, cooling green hues and amber glass. The clean-lined space offers a visual break from the otherwise busy arcade, showcasing Aesop’s preference for spare lines and a clean aesthetic. Via yatzer Read more [...]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!