Nature Factory

Suppose Design Office designed a new attractive scenery with plumbing and fashion items to show that such primarily functional things actually are more diverse and also have higher value. The complex plumbing, trailing by the wall in all directions, covers all over the space. It is like a tree grown over a long time. An atmosphere like a natural arbor is created in the space covered with artificial plumbing. Via SpaceInvading Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Family House in Obama

Suppose Design Office recently finished a family house in the city of Obama, in the Fukui prefecture on the sea of Japan. The client – the director of a clinic opposite the house – wished to combine openness on the ground floor to allow for parking spaces for this clients with a more protected first floor living spaces. Kitchen space, bathrooms, study corners and storage are strategically placed at the perimeter of the site to form a buffer around the living areas and bedrooms. Light and Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

House in Otake

Suppose Design Office created a design fitting house that contrast with the beautiful scenes. To the south of the house is an industrial region and a beautiful mountain range, and to the north a remarkable view of the Seto Inlans Sea and Miyajima. The north side is open even while closed, with the bedrooms, kitchen, dining area, and wide apertures. The south side is as close as possible to being outside, so the living area and terrace has a 6 meter eave, creating an equal free space with Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Dambara House by Suppose Design Office

Suppose Design Office designed the Dambara House for a family of four located in Hiroshima, Japan. Surrounded by other residences, the house is like a big white block of concrete. The family can gather in the first floor situated under two skylights to the north and the south, where the air flows through the living space. Via Contemporist Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!

 
 

Black Pyramid House by Suppose Design Office

Suppose Design Office designed a black pyramid in Saijo, Japan, inspired by the earliest house in Japanese architecture called pit dwelling or “tateana jukyo”. A young couple and their three children wanted a unique house, in which the open public part would preserve privacy. The site which was formerly an open field was excavated and the house was sunk a meter into the ground. The soil from excavations was used to create a protective barrier around the perimeter of the site, and acted as Read more […]
Continue reading…

Enjoyed this post? Share it!